Yin Yoga XL & Yoga Nidra

Niets fijners dan met de seizoenen en het ritme van de natuur mee te bewegen. Ieder seizoen staat een ander element en andere meridianen centraal tijdens deze 2.5 uur durende yin yoga specials.

We starten met een korte uitleg over de invloed van het seizoen en bijbehorende element op ons leven en waar je in deze periode van het jaar extra aandacht aan kunt besteden. Daarna volgt een lekker lange yinsessie. We eindigen de les met Yoga Nidra, een liggende, geleide meditatie, waarbij zowel lichaam als geest diepe ontspanning kunnen ervaren.

Praktische informatie

Datum & Tijd: zondag 30 juni 2024 van 14:00u tot 16:30u
Locatie: InFabriek, Tuinstraat 15, 5427 PR Boekel
Investering: €30,00,- (2.5 uur, incl. thee en snack)*
Aanmelden via ons aanmeldsysteem (Momence)
Vragen via e-mail: info@yogametlef.nl

Bij verhindering minimaal 48 uur van te voren doorgeven (via Momence); daarna is er geen restitutie meer mogelijk.

*Let op: op zondag 19 mei is er ook een lekker lange Relax & geniet, Restorative Yoga & Yoga Nidra workshop. Heb je interesse om beide workshops te volgen, kies dan voor de ‘combi workshop deal’. Je betaalt dan in plaats van €30,- per workshop, slechts €50,- voor beide workshops.

Om van deze korting gebruik te maken, klik je bij het boeken van deze workshop (19-5-2024) rechts bovenaan de ‘combi workshop deal’ aan. Als je deze afrekent, sta je direct ingeschreven voor de workshop van 19 mei.

Voor de tweede workshop op 30 juni 2024 moet je je nog apart inschrijven. Dit doe je door op de knop met lichtgroene letters te klikken: [Heb je een rittenkaart/abonnement? Meld je hier aan]. Je wordt dan naar de inlogpagina geleid. Als je inlogt, wijst de rest vanzelf.