Relax & geniet – Restorative yoga & Yoga Nidra workshop

Adem in, adem uit en… relax. Stap even uit de drukte van alledag, laat de boel de boel en gun jezelf een moment ongegeneerd ontspannen op je yogamat.

Deze workshop vraagt maar één ding van je: alles loslaten wat je niet meer dient en je volledig overgeven aan heerlijke ontspannen yogahoudingen en een fijne yoga nidra sessie. Bij restorative yoga is er geen enkel ander doel dan jezelf toestemming geven om helemaal niets te doen, nergens naartoe te hoeven en je lijf te laten rusten. Je hoeft niet meer leniger, sterker, groter, mooier of sneller; je bent goed genoeg zoals je hier en nu bent.

Yoga Nidra

Yoga nidra is de naam voor de techniek om in een toestand van diepe rust te komen, terwijl je bewustzijn helder blijft. Deze workshop laat je deze techniek ervaren, je leert iets over de achtergronden en waarom deze techniek zo krachtig kan werken.

Voor wie thuis aan de slag wil met deze krachtige techniek bestaat de mogelijkheid om een opname toegestuurd te krijgen.

Praktische informatie

Datum & Tijd: zondag 19 mei 2024 van 14:00u tot 16:30u
Locatie: InFabriek, Tuinstraat 15, 5427 PR Boekel
Investering: €30,00,- (2.5 uur, incl. thee en snack)*
Aanmelden via ons aanmeldsysteem (Momence)
Vragen via mail: info@yogametlef.nl

Bij verhindering minimaal 48 uur van te voren doorgeven (via Momence); daarna is er geen restitutie meer mogelijk.

*Let op: op zondag 30 juni is er een tweede lekker lange Yin Yoga XL & Yoga Nidra workshop. Heb je interesse om beide workshops te volgen, kies dan voor de ‘combi workshop deal’. Je betaalt dan in plaats van €30,- per workshop, slechts €50,- voor beide workshops.

Om van deze korting gebruik te maken, klik je bij het boeken van deze workshop (19-5-2024) rechts bovenaan de ‘combi workshop deal’ aan. Als je deze afrekent, sta je direct ingeschreven voor de workshop van 19 mei.

Voor de tweede workshop op 30 juni 2024 moet je je nog apart inschrijven. Dit doe je door op de knop met lichtgroene letters te klikken: [Heb je een rittenkaart/abonnement? Meld je hier aan]. Je wordt dan naar de inlogpagina geleid. Als je inlogt, wijst de rest vanzelf.