Relax & geniet – Restorative yoga & Yoga Nidra workshop

Adem in, adem uit en… relax. Stap even uit de drukte van alledag, laat de boel de boel en gun jezelf een moment ongegeneerd ontspannen op je yogamat.

Deze workshop vraagt maar één ding van je: alles loslaten wat je niet meer dient en je volledig overgeven aan heerlijke ontspannen yogahoudingen en een fijne yoga nidra sessie. Bij restorative yoga is er geen enkel ander doel dan jezelf toestemming geven om helemaal niets te doen, nergens naartoe te hoeven en je lijf te laten rusten. Je hoeft niet meer leniger, sterker, groter, mooier of sneller; je bent goed genoeg zoals je hier en nu bent.

Yoga Nidra

Yoga nidra is de naam voor de techniek om in een toestand van diepe rust te komen, terwijl je bewustzijn helder blijft. Deze workshop laat je deze techniek ervaren, je leert iets over de achtergronden en waarom deze techniek zo krachtig kan werken.

Voor wie thuis aan de slag wil met deze krachtige techniek bestaat de mogelijkheid om een opname toegestuurd te krijgen.

Praktische informatie

Datum & Tijd: kijk in de Infabriek agenda
Locatie: InFabriek, Tuinstraat 15, 5427PR Boekel
Investering: €30,00,- (2.5 uur, incl. thee en snack)
Aanmelden via ons aanmeldsysteem (Ribbon) of via mail: info@yogametlef.nl

Let op: bij aanmelding via mail is je plekje pas gereserveerd door €10,- over te maken op rekeningnummer: NL77 ASNB 0781 2720 17 t.n.v. Yoga met LEF. Bij verhindering minimaal 48 uur van te voren doorgeven, er is geen restitutie op de aan