Basis yoga workshop (voor beginners)

Ben je benieuwd of yoga iets voor je is? Zou je wel eens wat meer willen weten over wat yoga eigenlijk inhoudt en vind je het interessant om een stukje achterliggende yogafilosofie te horen? Volg dan deze twee uur durende basis yoga workshop. Je leert een aantal basishoudingen, hoe we bij yoga de ademhaling gebruiken en je maakt kennis met een aantal aspecten uit de yoga filosofie.

NB de workshop gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Nodig dus je buren, vriend(inn)en en familieleden uit om gezellig samen te komen.

Praktische informatie

Datum & Tijd: kijk in de Infabriek agenda
Locatie: InFabriek, Tuinstraat 15, 5427PR Boekel
Investering: €25,- (2 uur, incl. thee na afloop)
Aanmelden via ons aanmeldsysteem (Momence) of via mail: info@yogametlef.nl

Let op: bij aanmelding via mail is je plekje pas gereserveerd door €10,- over te maken op rekeningnummer: NL77 ASNB 0781 2720 17 t.n.v. Yoga met LEF. Vermeld bij het overmaken ‘basis workshop yoga + {datum workshop}’. Het restant bedrag van €15,- graag contant voldoen vooraf aan de workshop. Bij verhindering minimaal 48 uur van te voren doorgeven, er is geen restitutie op de aanbetaling.

Nieuwjaarsaanbieding 2024

Het nieuwe jaar goed beginnen? Koop in januari t/m maart een strippenkaart via Momence bij de Infabriek en volg in diezelfde periode voor slechts 1 strip (=€14,- korting bij aankoop van een 10 lessenkaart!) de Basis Yoga Workshop. In de agenda van de Infabriek zie je wanneer de Basis Yoga Workshop gegeven wordt en kan je je direct inschrijven. NB schaf eerst een strippenkaart aan om daarna van de aanbieding gebruik te kunnen maken. Meer informatie? Mail naar info@yogametlef.nl.

NB ben je al lid/heb je al een strippenkaart bij de Infabriek en lijkt het je leuk om de basis workshop te volgen? Je bent van harte welkom: ook jij kan met een strip van je lessenkaart (= met €14,- korting!) deelnemen aan deze workshop. NB geldig van januari t/m maart 2024.