Yoga+ populairste les tijdens corona

Tijdens de corona-periode verplaatsten de lessen zich van onze fijne studio in Rotterdam naar vele fijne huiskamers in Nederland. In plaats van samen op de Rusthoflaan in Rotterdam op onze matten zagen we elkaar via het scherm online. Dat was best wel even wennen. Helemaal voor mijn vaste Yoga+ yogi’s, waarvan enkelen een leeftijd hebben, waarop ze in eerste instantie op zagen tegen het hele technische verhaal. Maar eenmaal -met wat hulp- over de streep, werden ze echt superenthousiast en deden we eerst 1, maar later zelfs 2x per week stoelyoga online! Door Rotterdam Sport Support werd er aandacht besteed en een leuk artikel over geschreven. De Yoga+les is de enige les die tijdens de corona-periode gegroeid is!

Wat er toe heeft geleid dat er nu we weer ‘live’ op locatie aanwezig mogen zijn, niet meer met zijn allen tegelijk yoga kunnen volgen. De Yoga+ les op dinsdag heeft daarom een zusje gekregen op de vrijdagmorgen. Beide lessen starten om 10uur.

En…... helaas voor degenen die net dachten: hé, dat is precies wat ik zoek: ‘aangepast yoga op en rond de stoel, waarbij ik helemaal op mijn eigen niveau kan bewegen’: beide lessen zijn ook alweer vol. Maar… mocht u nou, net als Hennie in het artikel, voelen: dit móet ik gaan doen, want dit is echt goed voor me en dit past bij mij! Mail mij dan toch gewoon (info@yogametlef.nl). Er is namelijk altijd wel iemand die een keer niet kan, wat mogelijkheden geeft om alvast een keer een proefles te volgen.
Bij 3 geïnteresseerden ga ik kijken of ik nog een derde lesmoment kan creëren, aangezien ik ook een aantal deelnemers heb, die eigenlijk wel graag 2x per week zouden willen komen. Het is dan ook echt een gezellige en fijne les!