Yoga+

Een lesje met aandacht voor schouders en nek. Voor alle thuiswerkers onder ons die hele dagen achter de computer doorbrengen. Scheur je voor even los van het beeldscherm, om even met aandacht bij jezelf te zijn.
Het is weer tijd voor een lesje couch yoga. Blijf in beweging (bijna) zonder van je bank af te komen :-) Een lekkere mindful-les met zonnegroeten, training van de beenspieren die we zo hard nodig hebben om te blijven staan en oogoefeningen om je blikveld te verbreden! Zit je veel achter de computer? Doe dan deze oefening af en toe! Geniet ervan.
De Yoga+les op dinsdagmorgen, waar we aangepast yoga op en rond een stoel doen, is de leukste les van de week! Voor mijn altijd enthousiaste en gezellige Yoga+ yogi’s heb ik dus ook maar even een lesje op video op genomen. Ook fijn om gewoon even lekker een momentje tot rust te komen.
Blijf in beweging, ook – of juist- als je al wat ouder bent en je het grootste deel van de dag misschien wel binnen zit. Doe lekker mee met de Yoga+ les, gewoon op de bank of op een stoel. Deze les gaat over steun en hoe je jezelf kunt ondersteunen als het allemaal even wat lastiger gaat.
Februari 2021: het werd weer eens tijd voor een nieuwe stoelyogales. Neem even een momentje voor jezelf en focus op je ademhaling, geniet van het mindful bewegen en de kleine fysieke uitdaging die in deze les voorbij komt. Het begin moest ik er -om technische redenen- afknippen, dus zorg dat je lekker zit, met enkels onder de knieën en stevig op het midden van de stoel met een rechte rug en start dan de video. Veel plezier!