Restorative yoga

Omdat ik het zelf zooo hard nodig had. een heel uur Restorative Yoga. Met supta baddha konasana, een kalmerende twist en savasana met een lichte hartopenende achteroverbuiging.
Benodigdheden: bolster of dikker kussen, 2 dekens, waarvan 1 als dekenlint gevouwen, 2 rolletjes (handdoek) of kleine kussentjes. Oogkussen. Tijd en ruimte voor jezelf.
Na in voorgaande lessen steeds een restorative in ruglig te hebben gedaan, voelde ik dat ik behoefte had aan rustige, goed ondersteunde vooroverbuiging. Het werd balasana. Trek de kussens weer van de bank en maak je stapel zo hoog als lekker voelt voor jou. Met verschillende fijne opties voor je gezicht en hoofd. Geniet ervan!
Mijn eigen restorative moment gefilmd om met jullie te kunnen delen. We doen de savasana met de benen hoog. Gebruik een stoel of gewoon je bank, net als ik. Oogkussen/sjaal bij de hand en voor wie wil een opgerolde deken of paar kussens. Enjoy!
Yoga vanuit mijn huiskamer voor in jouw eigen (huis)kamer. Aangezien niet iedereen thuis over de props beschikt die we in de studio bij de Restorative Yogalessen gebruiken, heb ik een opname gemaakt van supta baddha konasana met huis-tuin-en-keuken-props. Trek je kussens van de bank, haal die ene oude slaapzak van zolder en duik in het handdoekenkastje om jouw eigen set met props samen te stellen. Geniet weer van je restorative moment van de dag!
In deze allereerste online yogales van Yoga met LEF! een fijne, ontspannende restorative yogahouding. Benodigdheden: 2-4 dekens, een bolster of langwerpig kussen en als je hebt en wilt: je oogkussen. Vouw 1 deken helemaal uit en 3x over de korte kant de hoeken naar elkaar toe. Dit is je ‘dekenlint’. De rest wijst zich vanzelf. Veel plezier en ontspanning gewenst!