YML video’s

Lekker in je eigen tijd, op je eigen moment yoga doen, dat kan met de online yogalessen die ik tijdens het corona-tijdperk op heb genomen. Sommige opnames zijn gemaakt in de yogastudio, anderen vanuit de huiskamer van mijn partner in Almere. Klik hieronder door naar je favoriete yogavorm en kies welke les je wilt volgen.

Wil je helpen de kwaliteit van de filmpjes te verbeteren? Je feedback en tips zijn welkom! Daarnaast steun je mij enorm door je waardering voor de gevolgde les(sen) uit te drukken met een donatie. Je gift is welkom op NL77 ASNB 0781 2720 17 t.n.v. Yoga met LEF. Alvast dank je wel!

Anusara Yoga is een actieve vorm van hatha yoga, waarbij er veel aandacht is voor de uitlijning in de houdingen.
Yin Yoga & Meditatie
Zeer rustige yoga vorm waarbij we lang in de houdingen blijven en ademen naar daar waar de stretch/weerstand gevoeld wordt.
Yoga+
De Yoga+ les is normaal gesproken een yogales op en rond de stoel, maar de filmpjes zijn gemaakt op de bank: couch yoga dus! Voor iedereen voor wie de staande houdingen niet weg gelegd zijn, maar die wel in beweging wil blijven!
Restorative yoga
In deze stressvolle en onzekere tijden is het soms best lastig om te kunnen ontspannen en rust te vinden. Zet je telefoon even uit, stuur de kinderen naar buiten en neem even tijd voor jezelf. De meeste lessen zijn korte lessen van 1 houding, ideaal voor een break tijdens het thuiswerken of aan het einde van een werkdag.