YML video’s

Lekker in je eigen tijd, op je eigen moment yoga doen, dat kan met de online yogalessen die de docenten van YML voor je opnemen. Sommigen nemen op in de yogastudio, anderen vanuit hun eigen huiskamer. We doen het met de middelen die we hebben! Klik hieronder door naar je favoriete yogavorm en kies welke les je wilt volgen!

Wil je ons helpen de kwaliteit van de filmpjes te verbeteren? Je feedback en tips zijn welkom! Daarnaast steun je ons enorm en help je ons om ook na de crisis onze deuren weer te openen en in ‘real live’ les te geven, door een donatie te doen of aan te geven dat er een les van je strippenkaart (bestaande leden) afgestreept mag worden.

Yoga met LEF! werkt altijd al met donaties na de les en zal dit ook in de toekomst blijven doen; je gift is welkom op NL77 ASNB 0781 2720 17 tnv Yoga met LEF!
Alvast dank je wel!

Anusara Yoga is een actieve vorm van hatha yoga, waarbij er veel aandacht is voor de uitlijning in de houdingen.
Yin Yoga & Meditatie
Zeer rustige yoga vorm waarbij we lang in de houdingen blijven en ademen naar daar waar de stretch/weerstand gevoeld wordt.
Yoga+
De Yoga+ les is normaal gesproken een yogales op en rond de stoel, maar de filmpjes zijn gemaakt op de bank: couch yoga dus! Voor iedereen voor wie de staande houdingen niet weg gelegd zijn, maar die wel in beweging wil blijven!
Restorative yoga
In deze stressvolle en onzekere tijden is het soms best lastig om te kunnen ontspannen en rust te vinden. Zet je telefoon even uit, stuur de kinderen naar buiten en neem even tijd voor jezelf. De meeste lessen zijn korte lessen van 1 houding, ideaal voor een break tijdens het thuiswerken of aan het einde van een werkdag.