Registreren Yoga+ les

Leuk dat je mee wilt doen met de ‘live’ online Yoga+ les. In de Yoga+ les doen we yoga op en rond de stoel; geen ingewikkelde houdingen, wel lekker bewegen om soepel en fit te blijven.
Juist nu hebben we het nodig om goed voor onszelf te zorgen en zowel onze fysiek als mentale gezondheid te behouden.

Zolang we niet ‘live’ in de yogastudio bij elkaar mogen komen, vinden de lessen online plaats. Zowel op dinsdag als vrijdag van 10.00-11.00u.

Wanneer je je registreert met je naam en e-mailadres ontvang je een automatisch antwoord met de Zoom-link naar de ‘yogastudio’ (zoom noemt het ‘meeting room’).

Donaties welkom
Yoga met LEF! werkt altijd al met donaties na de les en zal dit ook in de toekomst blijven doen; je gift is welkom op NL77 ASNB 0781 2720 17 tnv Yoga met LEF!
Met je bijdrage help je ons om ook na deze crisis de lessen weer in onze mooie studio te kunnen aanbieden. Alvast dank je wel!

Registreer je hier voor de Yoga+ les

  Naam:
  E-mail:

  Tot ziens online!

  Please prove you are human by selecting the Truck.

  Hoe het werkt:
  Wanneer je op de link klikt, kom je direct in de wachtruimte voor de yogastudio. Je ziet: ‘wait for the host to let you enter the meeting room’.
  Om 10.00 uur start de les; zorg ajb dat je op tijd bent.

  Als je op de link klikt, en je hebt ‘zoom’ nog niet geïnstalleerd, kom je vanzelf op de downloadpagina van ‘zoom’. Vanaf daar kun je de stappen volgen om het programma te installeren. Dat wordt in deze korte video handleiding goed uitgelegd.

  Als je je zorgen maakt en je wilt zeker weten dat je op tijd klaar bent voor de les, dan kun je al van tevoren op de link van de inlogcode drukken om het programma ‘zoom’ te installeren. Dat werkt dan op dezelfde manier zoals je in de handleiding ziet. ( Maar de les is dan natuurlijk nog niet begonnen. Dus je ziet niemand, en niemand ziet jou.

  Je kunt de computer dan gewoon weer uitzetten. En op het betreffende tijdstip van jouw les, kan je gewoon opnieuw op inloglink klikken en dan kom je terecht in de online yogastudio.

  Na afloop drink ik graag nog gezellig een kopje thee met jullie! Heb je ook een kopje thee klaar staan?

  Aarzel niet om bij vragen contact op te nemen via e-mail: info@yogametlef.nl.