YML live online

De corona-crisis raakt ons allemaal en brengt voor vrijwel iedereen onrust, stress en onzekerheid met zich mee. Naast dat onze dagen er anders uitzien, vraagt het niet-weten waar dit allemaal naartoe gaat, veel van ons systeem. Wanneer we ons verliezen in de angst en focussen op de onrust (en ego’s) om ons heen, raken we uit balans en houden we het niet vol. Het is enorm belangrijk om dicht bij onszelf te blijven en te kijken naar wat ons raakt en waar deze hele crisis ons toe uitdaagt.
Ik hoop dat de yogalessen je hierbij kunnen ondersteunen en je helpen om je te herinneren aan je de essentie die in alles en iedereen aanwezig is.

Live yogalessen
Op dit moment geef ik (Monique) op maandag- en woensdagavond om 20.00u en op dinsdagmorgen om 10.00uur ‘live’ yogalessen. Op maandag is dit een actieve Anusara yogales en op woensdag een rustige Yin Yoga & Meditatieles.
Voor mijn Yoga+ yogi’s geef ik op dinsdagmorgen van 10 tot 11u een couch-stoelyogales. Dit is een aangepaste yogales stoelyoga/couchyoga.

Klik op de buttons hieronder om je aan te melden voor de yogales van jouw keuze; in de automatische reply-mail ontvang je de link naar de Zoom-meeting. Voor instructies over Zoom, zie hieronder of in de aanmeld-mail.

Hoe werkt Zoom:
Wanneer je op de button klikt, kom je direct in de wachtruimte voor de yogastudio. Je ziet: ‘wait for the host to let you enter the meeting room’.

Om 20 uur starten de avondlessen; let op: dit is 15 minuten eerder dan in het reguliere lesrooster staat. Wees op tijd. De Yoga+ les start om 10.00u.

Als je op de link klikt, en je hebt ‘zoom’ nog niet geïnstalleerd, kom je vanzelf op de downloadpagina van ‘zoom’. Vanaf daar kun je de stappen volgen om het programma te installeren. Dat wordt in deze korte video handleiding goed uitgelegd.

Als je je zorgen maakt en je wilt zeker weten dat je op tijd klaar bent voor de les, dan kun je al van tevoren op de link van de inlogcode drukken om het programma ‘zoom’ te installeren. Dat werkt dan op dezelfde manier zoals je in de handleiding ziet. ( Maar de les is dan natuurlijk nog niet begonnen. Dus je ziet niemand, en niemand ziet jou.

Je kunt de computer dan gewoon weer uitzetten. En op het betreffende tijdstip van jouw les, kan je gewoon opnieuw op inloglink klikken en dan kom je terecht in de online yogastudio.

Na afloop drink ik graag nog gezellig een kopje thee met jullie! Heb je ook een kopje thee klaar staan?

Donaties welkom
Wil je ons helpen de kwaliteit van de filmpjes te verbeteren? Je feedback en tips zijn welkom! Daarnaast steun je ons enorm en help je ons om ook na de crisis onze deuren weer te openen en in ‘real live’ les te geven, door een donatie te doen of aan te geven dat er een les van je strippenkaart (bestaande leden) afgestreept mag worden.

Yoga met LEF! werkt altijd al met donaties na de les en zal dit ook in de toekomst blijven doen; je gift is welkom op NL77 ASNB 0781 2720 17 tnv Yoga met LEF!
Alvast dank je wel!