YML online

Een overblijfsel en herinnering aan het corona-tijdperk. Helaas mochten toen (2020 en 2021) soms maanden achter elkaar groepslessen niet doorgaan. Voor velen was dat een enorme domper en het vroeg veel flexibiliteit, geduld en doorzettingsvermogen van ons allemaal.

Yoga met LEF! was destijds nog gevestigd in Rotterdam en met een team van docenten leerden we ontzettend flexibel steeds weer om te schakelen. Ik durf wel te zeggen dat we een behoorlijk “corona-proof” yoga-team hadden.

De lessen die ik destijds zelf heb gegeven en opgenomen -soms vanuit de studio, soms ook gewoon vanuit de huiskamer-, kan je tegen een kleine betaling nog steeds bekijken via ons platform. Ideaal voor in de vakantie, als jij er niet bent, of als ik er even tussenuit ben!

Op deze pagina kan je de yoga-video van jouw favoriete yogavorm bekijken en meedoen.

Donaties welkom

Wil je helpen de kwaliteit van de filmpjes te verbeteren? Je feedback en tips zijn welkom! Daarnaast steun je mij enorm als je je waardering voor de online les(sen) uitdrukt in een donatie. Je gift is welkom op NL77 ASNB 0781 2720 17 tnv Yoga met LEF!
Alvast dank je wel!