YML online

Al eerder waren er plannen om lessen of delen van lessen op te nemen, zodat mensen er thuis mee aan de slag kunnen. De corona-crisis maakte dat de plannen in een stroomversnelling hun uitwerking kregen. Het had wat voeten in aarde, inclusief het overwinnen van mijn aversie tegen camera’s en mijn altijd fanatiek aanwezige innerlijke criticus die het niet snel goed genoeg vindt. Als je me een jaar geleden gezegd had dat ik zelfs filmpjes op mijn website zou posten, dan had ik je nog ongelovig aangestaard waarschijnlijk. Nu maken de online Yogalessen een deel uit van de website en ben ik blij dat ik op deze manier toch contact kan houden met alle YML yogi’s!

Op maandagavond, woensdagavond en dinsdagmorgen geef ik ‘live’ yogalessen via het programma Zoom. De avondlessen starten om 20uur. Dinsdagmorgen is er een Yoga+ (aangepast yoga) les die start om 10.00uur. Klik hier om je aan te melden voor een van de ‘live’ lessen.

Mocht ‘live’ deelnemen aan de yogalessen nou niet in je schema passen, wil je meer dan 2x per week yoga doen of een les nog eens terugkijken, dan kan je op deze pagina de yoga-video van jouw favoriete yogavorm bekijken en meedoen.

Donaties welkom
Wil je ons helpen de kwaliteit van de filmpjes te verbeteren? Je feedback en tips zijn welkom! Daarnaast steun je ons enorm en help je ons om ook na de crisis onze deuren weer te openen en in ‘real live’ les te geven, door een donatie te doen of aan te geven dat er een les van je strippenkaart (bestaande leden) afgestreept mag worden.

Yoga met LEF! werkt altijd al met donaties na de les en zal dit ook in de toekomst blijven doen; je gift is welkom op NL77 ASNB 0781 2720 17 tnv Yoga met LEF!
Alvast dank je wel!