YML online

Helaas, voor de derde keer op rij mogen groepslessen niet meer doorgaan. Voor velen is dit een domper en het vraagt veel flexibiliteit, geduld en doorzettingsvermogen van ons allemaal.

Het goede nieuws is: in het voorjaar van 2020 hebben wij al bewezen helemaal ‘corona-proof’ te zijn; wij gaan een aantal lessen dus weer online aanbieden.

Juist in deze onrustige tijd is het beoefenen van yoga essentieel. Niet alleen voor je fysieke gesteldheid, maar ook mentaal en emotioneel is yoga de perfecte manier om dicht bij jezelf te blijven.

Vanaf 18 december 2020, tot zolang als het verbod op groepslessen in de regio Rotterdam geldt, kan je op maandagavond (Myrte), woensdagochtend (Myrte) en woensdagavond (Monique) live online yoga met ons meedoen. Op dinsdagmorgen is er een online yoga+les. En ook de zwangerschapsyogalessen gaan online gewoon door; vraag bij Myrte naar de tijden en waar er plek is.

De lessen vinden plaats via het programma Zoom. . Klik hier om je aan te melden voor een van de ‘live’ lessen.

Mocht ‘live’ deelnemen aan de yogalessen nou niet in je schema passen, wil je vaker per week yoga doen of een les nog eens terugkijken, dan kan je op deze pagina de yoga-video van jouw favoriete yogavorm bekijken en meedoen.

Donaties welkom
Wil je ons helpen de kwaliteit van de filmpjes te verbeteren? Je feedback en tips zijn welkom! Daarnaast steun je ons enorm en help je ons om ook na de crisis onze deuren weer te openen en in ‘real live’ les te geven, door een donatie te doen of aan te geven dat er een les van je strippenkaart (bestaande leden) afgestreept mag worden.

Yoga met LEF! werkt altijd al met donaties na de les en zal dit ook in de toekomst blijven doen; je gift is welkom op NL77 ASNB 0781 2720 17 tnv Yoga met LEF!
Alvast dank je wel!