We gaan weer van start!

Yessss! We mogen weer. Vanaf zaterdag 5 juni geven we weer live yogalessen in de mooie studio van Yoga met LEF!

De aftrap is voor Myrte met de zwangerschapsyoga op zaterdagmorgen. Vanaf maandag starten de reguliere lessen weer. Bekijk het lesrooster en meld je (via e-mail) aan voor jouw favoriete les. Er is vooralsnog in alle lessen plek, maar omdat de ruimte beperkt is (1.5m), is het wel wenselijk dat je je aanmeldt van te voren (via e-mail) om je plekje te reserveren.

De anderhalve meter tussen de matten houden we voorlopig aan. Voor de overige maatregelen geldt dat Yoga met LEF! op ‘keuze vrij bij mij’ staat, wat betekent dat wij ervoor kiezen om niet te werken met toegangs(zelf)testen of zullen vragen om een vaccinatiebewijs en ook mondkapjes zijn niet verplicht. Iedereen is met andere woorden welkom en vrij om te kiezen wat passend voelt, daarbij uiteraard wel rekening houdend met elkaar.

En dan als laatste: tijdens de corona-periode is er ook bij Yoga met LEF! en de docenten van YML veel gebeurd. Mildred en Adrienne gaan we helaas missen :-( Voor jullie allebei: dikke dank je wel en namasté voor wat jullie voor Yoga met LEF! hebben gedaan. Voorlopig is er daardoor een beperkt aantal lessen waarmee we starten. We hebben alweer een leuke, nieuwe docente op het oog, die graag les wil komen geven! Het rooster wordt dus komende tijd nog aangepast en uitgebreid.

Houd de website in de gaten en check voor het laatste nieuws ook de facebookpagina.
Tot ziens bij Yoga met LEF!