Monique van Driel

De oprichter en eigenaresse van ‘Yoga met Lef!’ kwam in 2009 tijdens een rondreis door Zuid Oost Azië in een yogaschool terecht en is vier maanden gebleven. Twee uur ‘s morgens, twee uur ‘s middags op de mat en daarna nog 2.5 uur lezingen over de yogafilosofie. Zes uur per dag, 6 dagen per week, 3 maanden lang en vervolgens nog een aantal intensieve tantra-workshops en een handjevol tiendaagse stilteretraites. Haar leven werd hierna nooit meer hetzelfde…

De yoga uit Azië is voor Monique nog steeds DE yogavorm waar ze het meeste bij voelt. De meer fysiekere vormen, zoals Ashtanga, Vinyasa Flow en Poweryoga kunnen ook heel leuk en fijn zijn, maar hoe meer ze yoga doet, hoe meer de meditatieve yoga haar meetrekt en leidt. Yoga is voor haar pas yoga als het je terug brengt bij jezelf en diep van binnen eenheid ervaren wordt.

Vanuit dankbaarheid voor al het moois dat haar in dit leven geschonken wordt, wil Monique yoga delen met de wereld en de droom is om dat te doen op donatiebasis. Ze droomt van een wereld waar aandacht en liefde voor elkaar belangrijker zijn dan hoeveel geld je hebt en ze gelooft in de kracht van delen. Haar passie voor yoga delen is voor haar een middel om iets terug te geven aan de wereld en ze hoopt dat de Yoga met LEF! studio een plek is waar iedereen zich welkom voelt.

Namasté