Tarieven

Tarieven

Proefweek €15,-. Eén week lang onbeperkt lessen volgen om kennis te maken met de verschillende yogastijlen en onze docenten. Meld je aan voor een proefweek via info@yogametlef.nl.

NB vanaf september tot nader orde (einde corona-maatregelen) komt de proefweek te vervallen. Je kunt wel altijd om een proefles vragen!

Bij Yoga met LEF! gelden twee verschillende manieren om de lessen die je volgt te betalen.

10-rittenkaart

Wie een 10-rittenkaart koopt, betaalt vanaf januari 2019 €95,00 euro per les (€95,- voor 10 lessen). De kaart is 12 weken geldig.
(t/m 31 december €90,00 per 10 lessen – 3 maanden geldig).
Leg je je liever niet vast of weet je dat je op vakantie gaat en de kaart daardoor niet op krijgt: kies er dan voor om lessen los te betalen. Dit geldt ook voor onze leden die gehecht zijn aan het oude ‘waardebepaling achteraf’ systeem. Dit systeem blijft dus ook gewoon bestaan. Het indicatietarief is daarbij tussen de €5,- en €15,- .

Waardebepaling achteraf

Bij ons bestaat de mogelijkheid om zelf de prijs van je les te bepalen. Al naar gelang je tevredenheid en je budget bepaal je achteraf wat je voor de yogales geeft. Waarom we dit zo doen? Lees er hier meer over.  Let op: het indicatietarief is tussen de €5,- en €15,-. Minder dan €5,- vinden wij eigenlijk niet fair voor de docent die met hart en ziel les staat te geven. Fijn als je daar rekening mee houdt. Meer dan €15,- lijkt ons ook weer wat overdreven. Twijfel je wat te doneren? Als je precies in het midden gaat zitten, zit je altijd goed!

“We’ve all been given a gift, the gift of life. What we do with our lives is our gift back” – Edo