Lesrooster

Lesrooster vanaf 28 september 2020

Aanmelden voor alle reguliere lessen en de Yoga+ kan via de mail als je voor het eerst komt (info@yogametlef.nl) of via de eigen ‘whatsapp’ groep van iedere les/docent, als je hier lid van bent.
Let op: i.v.m. de corona-maatregelen kunnen wij maar maximaal 6 (sommige lessen 5) deelnemers kwijt in onze mooie ruimte. Aanmelden is daarom verplicht! Dat kan via e-mail: info@yogametlef.nl of bij de docente zelf:
Monique: 0622291573
Vesna: 0643206643.
Adrianne: 06 247 20 382
Mildred: 06 180 18 346

Lessen met een * zijn speciale doelgroep lessen en hiervoor geldt een ander tarief en andere aanmeldingswijze dan voor alle overige lessen.

Zwangerschapsyoga: lees er hier meer over en meld je aan bij Myrte: myrte@samtosha-yoga.nl

NB De zwangerschapsyogalessen op woensdag en donderdag zijn extra ingelaste lessen i.vm. de corona-baby-boom (-: en het beperkt aantal maximum deelnemers in de les.

Daarnaast vind je op onze facebookpagina het laatste nieuws over lessen die eventueel onverwachts uitvallen (door een zieke docent oid), dus handig om ook die in de gaten te houden!

Informeer ook naar de mogelijkheden om een yogales, -workshop, meditatietraining of een (actieve) meditatie op locatie te organiseren, bijvoorbeeld binnen uw bedrijf of school, teambuildingsdag of feestje (ook kinderyoga). Voor meer informatie over tarieven voor (privé)lessen, mail naar info@yogametlef.nl.