Lesrooster

Regulier lesrooster vanaf 11 februari 2019
Let op: ivm reis van Vesna naar India is er in de maanden januari en februari (t/m 18 februari) geen ‘Yoga beyond styles’. In plaats daarvan geeft Nicolette een Anusara Yoga & Bodymind Ballwork les op de dinsdagavond. Leuk om een keer uit te proberen!

Lessen met een * zijn speciale doelgroep lessen en hiervoor geldt een ander tarief en andere aanmeldingswijze dan voor alle overige lessen.
Zwangerschapsyoga: lees er hier meer over en meld je aan bij Myrte: myrte@samtosha-yoga.nl
Yoga+: lees er hier meer over en meld je aan bij Monique: info@yogametlef.nl
Healing Tao lessenreeks: lees er hier meer over en meld je aan bij Els: elsburbank@gmail.com

Aanmelden voor alle overige reguliere lessen kan via de mail als je voor het eerst komt (info@yogametlef.nl) of via de eigen ‘whatsapp’ groep van iedere les/docent, als je hier lid van bent.

Daarnaast vind je op onze facebookpagina het laatste nieuws over lessen die eventueel onverwachts uitvallen (door een zieke docent oid), dus handig om ook die in de gaten te houden!

Informeer ook naar de mogelijkheden om een yogales, -workshop, meditatietraining of een (actieve) meditatie op locatie te organiseren, bijvoorbeeld binnen uw bedrijf of school, teambuildingsdag of feestje (ook kinderyoga). Voor meer informatie over tarieven voor (privé)lessen, mail naar info@yogametlef.nl.