Lesrooster

Zomerrooster 2019

Tijdens de zomervakantie van 22 juli t/m 30 augustus is er een aangepast lesrooster. Omdat bijna alle Yoga met LEF! docenten deze zomer veel en lang weg zijn, komt invalster Maaike Reule een aantal lessen geven.
De lessen gaan door bij voldoende aanmeldingen! Je kunt je aanmelden via de whatsapp : “Zomeryoga @YML”, stuur een berichtje met het verzoek om toegevoegd te worden naar: 0634023800 (=Maaike) en dan ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot het wel/niet doorgaan van de les van die dag/week.

Regulier lesrooster vanaf 1 juli 2019

Lessen met een * zijn speciale doelgroep lessen en hiervoor geldt een ander tarief en andere aanmeldingswijze dan voor alle overige lessen.
Zwangerschapsyoga: lees er hier meer over en meld je aan bij Myrte: myrte@samtosha-yoga.nl
Healing Tao lessenreeks: lees er hier meer over en meld je aan bij Els: elsburbank@gmail.com

Aanmelden voor alle overige reguliere lessen en de Yoga+ kan via de mail als je voor het eerst komt (info@yogametlef.nl) of via de eigen ‘whatsapp’ groep van iedere les/docent, als je hier lid van bent.

Daarnaast vind je op onze facebookpagina het laatste nieuws over lessen die eventueel onverwachts uitvallen (door een zieke docent oid), dus handig om ook die in de gaten te houden!

Informeer ook naar de mogelijkheden om een yogales, -workshop, meditatietraining of een (actieve) meditatie op locatie te organiseren, bijvoorbeeld binnen uw bedrijf of school, teambuildingsdag of feestje (ook kinderyoga). Voor meer informatie over tarieven voor (privé)lessen, mail naar info@yogametlef.nl.