Nicolette van Velden

Ik ben Nicolette van Velden en geef sinds drie jaar Anusara® yoga. Voordat ik kennismaakte met Anusara yoga heb ik Iyengar en Ashtanga yoga beoefend. Daar miste ik wat en dat merkte ik eigenlijk pas nadat ik in aanraking kwam met Anusara. Voor mij heeft Anusara alles in zich wat nodig is voor een complete yogabeleving.

We werken altijd met een thema, wat meerdere keren tijdens de les terugkomt en echt geïntegreerd wordt in de les. Daarnaast zijn er de universele principes van belijning, waardoor de kans op blessures nihil wordt. Anusara docenten zullen ook nooit zelf meedoen met de les maar juist rondlopen en observeren om te zorgen dat de cursisten de poses op de voor hen juiste manier uitvoeren. Dit alles spreekt mij helemaal aan en zorgt ervoor dat de yogales je meer geeft dan alleen een fysieke practice.

Ik ben een Anusara inspired™ teacher en heb totaal 500hrs Anusara teacher training afgerond. Ik hoop anderen mijn liefde voor Anusara yoga te kunnen doorgeven en mijn lessen en cursisten te laten ontdekken dat ze zoveel meer kunnen dan dat ze zelf wellicht denken!