Extra les, meer ruimte voor nieuwe aanmeldingen

Iets wat ik zelf heel fijn vind om hier te kunnen delen: sinds het einde van de zomervakantie zie ik steeds meer bekende gezichten de studio binnen lopen. Ik krijg mailtjes van mijn yogi’s die vragen of ze weer welkom zijn en of er nog plek is. Zo veel mensen snakken weer naar hun wekelijkse portie rustgevende yoga dat ik eerder al besloot om de Anusara yoga les (tijdelijk) te laten vervallen en er een tweede Yoga & Meditatieles van te maken.

Doordat onze ruimte klein is, kunnen er op 1.5m momenteel maximaal 6 mensen aan één les deelnemen. En ondanks het extra gecreëerde yoga&meditatie-moment, zitten eigenlijk alle lessen momenteel vol (behalve de zondagochtend Yoga & Meditatie met Vesna).

Daarom start er vanaf aanstaande dinsdag een nieuwe les op dinsdagavond. Hatha yoga door Adrianne Teeninga.

Leuk detail: Adrianne’s eerste yoga-contact was vooral fysiek in een sportschool. Omdat ze toen zelf al voelde dat yoga meer is dan alleen een fysieke bewegingsvorm, kwam ze bij Yoga met LEF! terecht. Volgens haar eigen zeggen:

“Ik voelde meteen dat yoga verder gaat dan alleen het lichaam; deze verdieping en kracht heb ik destijds gevonden bij Yoga met LEF. “

Na wat omzwervingen over de wereld en veel levens- en yoga-ervaringen rijker is ze nu weer in Nederland geland. En wil ze haar yoga-docentschap graag in de praktijk brengen, bij Yoga met LEF!


Welkom Adrianne bij ons team en welkom alle (nieuwe) yogi’s die les bij haar willen komen volgen! De les is van 20.15-21.30u en Adrianne geeft een rustige Hatha yogales, met veel aandacht voor de ademhaling, detail en meditatie.

Net als voor alle lessen geldt ook hier: meld je even aan als je wilt komen. Maximaal 6 deelnemers, vol is vol!