Bijscholing restorative yoga voor yogadocenten

Al jaren is het mijn passie en toen ik een aantal jaar geleden zo ernstig ziek was dat actieve yoga absoluut onmogelijk werd heeft deze yogavorm mij er fysiek en mentaal door heen getrokken. Restorative yoga heeft mij zoveel gebracht dat ik vanaf dat moment besloot dat dit de yogavorm is die ik met de wereld wil delen. En helemaal nu het corona-virus door de wereld waart, denk ik steeds meer: de wereld heeft Restorative Yoga nodig!

De corona-crisis raakt ons allemaal en brengt voor vrijwel iedereen onrust, stress en onzekerheid met zich mee. Naast dat we een aantal beperkingen van overheidswege opgelegd hebben gekregen, vraagt het niet-weten waar dit allemaal naartoe gaat, veel van ons systeem. Wanneer we ons verliezen in de angst en focussen op de onrust (en ego’s) om ons heen, raken we uit balans en houden we het niet vol. Het is enorm belangrijk om dicht bij onszelf te blijven en te kijken naar wat ons raakt en waar deze hele crisis ons toe uitdaagt.
De Restorative yogalessen kunnen je hierbij ondersteunen en helpen je om je te herinneren aan de essentie die in alles en iedereen aanwezig is.

Iedere maandagavond geef ik van 18.15-19.30u Restorative yogales bij Yoga met LEF! (let op: i.vm. corona dien je je eigen props mee te nemen en hebben we aangepaste huisregels).
Maar mijn verlangen om dit met de wereld te delen is zo groot, dat ik ook een bijscholing voor yogadocenten heb ontwikkeld, waarin ik al mijn kennis en kunde en passie voor deze yogavorm deel.

Ben jij yogadocent en besef je dat ook jouw studenten wel wat meer rust of balans tussen inspanning en ontspanning kunnen gebruiken? Zie of voel je de kracht van rustige yogavormen in onze huidige, overspannen, yang- maatschappij? En denk je ook dat het anders kan? Wil jij jouw bijdrage graag leveren en sta je te springen om je alle ins and outs van deze mooie yogavorm eigen te maken? Doe dan mee met de volgende Restorative Yoga bijscholing voor yogadocenten. Deze vindt plaats in oktober en december 2020 (verplaatst door corona), afhankelijk van hoe het corona-virus het ons toestaat, gewoon ‘live’ bij yoga met LEF! in de studio. Omdat bij deze yogavorm ‘live’ contact eigenlijk wel vereist is, en ik heel erg voor verbinding en sociaal contact ben, geef ik deze bijscholing dus NIET digitaal. Daardoor is het maximum aantal deelnemers verlaagd van 6 naar 8. Er zijn nog enkele plekjes vrij, meld je aan via de website of mail mij (info@yogametlef.nl) als je interesse hebt.

Last but not least: goed om te weten: De Restorative Yoga bijscholing is opgezet vanuit het perspectief van de ‘Ontspannen Economie’. Het is mijn zelfbedachte variatie op ‘de nieuwe economie’, waarbij ik niet meer volgens de regels en gewoonten van de oude economie een aantal lesdagen aanbiedt voor een bepaalde prijs per individu, maar waarbij de prijs die jij als cursist betaalt organisch mag ontstaan. Hierbij geldt, hoe meer deelnemers, hoe lager de prijs. Dus kom je samen met een collega yogadocent, dan scheelt dat jullie allebei €30,-. Kijk op de pagina over de bijscholing voor meer informatie.