Yin Yoga XL & Yoga Nidra – Midzomereditie


Event Details

  • Date:
  • Categories:

Sluit het weekend ultra-relaxt af met een lekker lange XL yin yoga serie en een fijne yoga nidra sessie. In de zomer staan het vuur-element en de daarbij behorende hart-, en dunne darm meridiaan centraal.

We starten met een korte uitleg over de invloed van het element vuur op ons leven en waarom het van belang om af en toe verkoeling te zoeken. Daarna volgt een lekker lange yinsessie. We eindigen de les met Yoga Nidra, een liggende, geleide meditatie, waarbij zowel lichaam als geest diepe ontspanning kunnen ervaren.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Datum: zondag 23 juni 2019
Tijdstip: 14.00-16.30u
Docent: Monique van Driel
Locatie: Yoga met LEF! Rusthoflaan 56, Rotterdam (gratis parkeren op zondag)
Benodigdheden: matten, dekens en kussens zijn aanwezig, dus je hoeft alleen jezelf mee te nemen in makkelijk zittende kleding
Investering: €30,- (incl. thee en iets lekkers)
Aanmelden via: info@yogametlef.nl
Vragen: mail of bel: 06-22291573

NB: deze workshop maakt deel uit van de Yoga & Meditatiedag op 23 juni 2019. Je kunt ook kiezen voor een hele dag fijne yoga en meditaties, inclusief overheerlijke, vega(n) lunch bij huiskamerrestaurant Obst & Gemuse (investering: €80,-)

Aanmelden: graag via e-mail: info@yogametlef.nl. Vermeld daarbij voor welke workshop je je aanmeldt.
Let op: je reservering voor deze middagworkshop is compleet na het overmaken van een aanbetaling van €10,- naar NL77ASNB0781272017 t.n.v. Yoga met LEF! Annuleren is mogelijk tot uiterlijk 2 weken voor de workshop; na deze termijn is er geen restitutie op aanbetaling. In overleg kan wel op een andere datum deelgenomen worden.