Sunday Celebration – Yoga & Lunch


Event Details

This event is running from 8 December 2019 until 28 June 2020. It is next occurring on 08/12/2019 10:30

  • Categories:
  • Upcoming Dates:

Zalig je zondag beginnen met eerst een 1.5 uur durende Yoga & Meditatie workshop bij Yoga met LEF! en vervolgens door naar Obst & Gemuse om gezellig samen een gezonde, biologische en vegetarische (vegan mogelijk) lunch te nuttigen.

De yogales bevat een gevarieerde mix van actieve yoga, meditatie, ademhalingsoefeningen, diepe ontspanning en praktische oefeningen waar je ook thuis wat aan hebt. Niet geheel onbelangrijk: aansluitend begeven we ons naar het anderhalve straat verder op gelegen huiskamerrestaurant Obst & Gemuse om onze innerlijke mens verder te versterken met een heerlijke lunch van natuurvoedingskok John van Leeuwen. Alles is geregeld, je hoeft zelf nergens meer aan te denken, waardoor je je helemaal kan overgeven aan de ervaring van deze zalige zondagochtend.

Programma
10.30-12.00u Yoga & Meditatie bij Yoga met LEF!
12.15-13.30u lunch bij Obst & Gemuse

De vegetarische lunch bij Obst & Gemüse is bij de prijs inbegrepen en omvat soep, salade en brood. Eventuele drankjes en/of toetjes zijn voor eigen rekening en kunnen bij Obst & Gemüse worden afgerekend.

Data najaar 2019
Zondag 15 september VOL
Zondag 8 december 2019
Data 2020
Zondag 28 juni 2020

Tijdstip
10.30u (inloop vanaf 10.15u)

Investering: €30,- p.p. incl. vegetarische lunch bij Obst & Gemüse

Docente: Monique van Driel

Obst & Gemüse is een nieuw, biologisch, vegetarisch/veganistisch huiskamerrestaurant in Crooswijk. John van Leeuwen is de eigenaar en uitbater en hij kookt met veel liefde en aandacht heerlijke, eerlijke, smaakvolle, kleurrijke, gevarieerde en volwaardige maaltijden, bereid van groente en fruit, graan en zeewierproducten. De maaltijden zijn biologisch, vegetarisch en veganistisch, geen vlees en geen vis.

Aanmelden: graag via e-mail: info@yogametlef.nl. Vermeld daarbij voor welke datum en workshop je je aanmeldt.
Let op: je reservering voor deze dag is compleet na het overmaken van een aanbetaling van €15,- naar NL77ASNB0781272017 t.n.v. Yoga met LEF! Annuleren is mogelijk tot uiterlijk 2 weken voor de workshop; na deze termijn is er geen restitutie op de aanbetaling. In overleg kan wel op een andere datum deelgenomen worden.