Relax & Geniet – Restorative Yoga & Yoga Nidra


Event Details

  • Date:
  • Categories:

Adem in, adem uit en… relax. Stap even uit de drukte van alledag, laat de boel de boel en gun jezelf een moment ongegeneerd ontspannen op je yogamat.

Deze workshop vraagt maar één ding van je: alles loslaten wat je niet meer dient en je volledig overgeven aan heerlijke ontspannen yogahoudingen en een fijne yoga nidra sessie. Bij restorative yoga is er geen enkel ander doel dan jezelf toestemming geven om helemaal niets te doen, nergens naartoe te hoeven en je lijf te laten rusten. Je hoeft niet meer leniger, sterker, groter, mooier of sneller; je bent goed genoeg zoals je hier en nu bent.

Yoga nidra is de naam voor de techniek om in een toestand van diepe rust te komen, terwijl je bewustzijn helder blijft. Deze workshop laat je deze techniek ervaren, je leert iets over de achtergronden en waarom deze techniek zo krachtig kan werken.

BESCHRIJVING WORKSHOP
We starten met een ontspannende reeks restorative (=herstellende) yogahoudingen. Bij deze yogavorm worden de meestal liggende houdingen volledig ondersteund uitgevoerd, zodat het lichaam volledig kan ontspannen. Er is wetenschappelijk bewezen dat na een aantal minuten de hersenen minder actief worden en er een algehele staat van ontspanning optreedt waarin alle lichaamscellen zich kunnen herstellen. De middag wordt afgesloten met een ontspannende, meditatieve yoga nidra sessie waardoor je diep ontspannen weer naar huis toe gaat.

Voor wie thuis aan de slag wil met deze krachtige Yoga Nidra techniek bestaat de mogelijkheid om een opname toegestuurd te krijgen.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Datum: zaterdag 19 oktober 2019
Tijd: 13.30-16.00 uur
Locatie: Yoga met LEF!, Rusthoflaan 56, Rotterdam (gratis parkeren in het weekend)
Docent: Monique van Driel
Investering: €30,00,- (incl. thee en snack)
Aanmelden via het inschrijfformulier op de website of via mail: info@yogametlef.nl

Let op: je aanmelding is compleet door €10,- aan te betalen en te storten op rekeningnummer: NL77 ASNB 0781 2720 17 t.n.v. Yoga met LEF!. Bij verhindering minimaal 48 uur van te voren doorgeven, er is geen restitutie op de aanbetaling.