Relax & Geniet


Event Details

  • Date:
  • Categories:

Restorative Yoga & Yoga Nidra workshop

Het zijn de laatste loodjes van de winter. Het verlangen naar de lente is voelbaar. Juist nu kan je een lekkere boost ontspanning waarschijnlijk wel gebruiken.

Gelukkig is er ook in maart weer de vertrouwde (bijna maandelijkse) Relax & Geniet workshop. Deze workshop vraagt maar één ding van je: alles loslaten wat je niet meer dient en je volledig overgeven aan heerlijke ontspannen yogahoudingen en een fijne yoga nidra sessie. Bij restorative yoga is er geen enkel ander doel dan jezelf toestemming geven om helemaal niets te doen, nergens naartoe te hoeven en je lijf te laten rusten. Je hoeft niet meer leniger, sterker, groter, mooier of sneller; je bent goed genoeg zoals je hier en nu bent.

Yoga nidra is de naam voor de techniek om in een toestand van diepe rust te komen, terwijl je bewustzijn helder blijft. Deze workshop laat je deze techniek ervaren, je leert iets over de achtergronden en waarom deze techniek zo krachtig kan werken.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Datum: zaterdag 14 maart 2020
Tijd: 13.30-16.00 uur
Locatie: Yoga met LEF!, Rusthoflaan 56, Rotterdam (gratis parkeren in het weekend)
Docent: Monique van Driel
Investering: €20,00,- (incl. thee en snack)
Aanmelden via het inschrijfformulier op de website of via mail: info@yogametlef.nl

Let op: je aanmelding is compleet door €10,- aan te betalen en te storten op rekeningnummer: NL77 ASNB 0781 2720 17 t.n.v. Yoga met LEF!. Bij verhindering minimaal 48 uur van te voren doorgeven, er is geen restitutie op de aanbetaling.