Relax & Geniet


Event Details

  • Date:
  • Categories:

Restorative Yoga & Yoga Nidra workshop

Voor je systeem is het in de koude wintermaanden, nog meer dan in de andere maanden, heel belangrijk om af en toe even te resetten en de rust op te zoeken.

De Relax & Geniet workshop biedt je de ultieme gelegenheid om geoorloofd (“ik ben naar yoga, tot later!”) even lekker te ontspannen en tijd voor jezelf te nemen.

De eerstvolgende workshop staat gepland voor zaterdag 25 januari in de middag. Genoeg tijd dus om ‘s morgens nog boodschappen te doen, kinderen naar verjaardagsfeestjes of speelafspraak te brengen en dan… adem in, adem uit; dan is het tijd voor jou!

BESCHRIJVING WORKSHOP
We starten met een ontspannende reeks restorative (=herstellende) yogahoudingen. Bij deze yogavorm worden de meestal liggende houdingen volledig ondersteund uitgevoerd, zodat het lichaam volledig kan ontspannen. Er is wetenschappelijk bewezen dat na een aantal minuten de hersenen minder actief worden en er een algehele staat van ontspanning optreedt waarin alle lichaamscellen zich kunnen herstellen. De middag wordt afgesloten met een ontspannende, meditatieve yoga nidra sessie waardoor je diep ontspannen weer naar huis toe gaat.

Voor wie thuis aan de slag wil met deze krachtige Yoga Nidra techniek bestaat de mogelijkheid om een opname toegestuurd te krijgen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: zaterdag 25 januari 2020
Tijd: 13.30-16.00 uur
Locatie: Yoga met LEF!, Rusthoflaan 56, Rotterdam (gratis parkeren in het weekend)
Docent: Monique van Driel
Investering: €20,00,- (incl. thee en snack)
Aanmelden via het inschrijfformulier op de website of via mail: info@yogametlef.nl

Let op: je plekje is gereserveerd als je de aanbetaling van €10,- overmaakt naar NL77 ASNB 0781 2720 17 t.n.v. Yoga met LEF! Bij verhindering minimaal 48 uur van te voren doorgeven, er is geen restitutie op de aanbetaling.