Feelgood Friday – Yin Yoga workshop lente editie


Event Details

  • Date:
  • Categories:

Jippie! Het voorjaar staat voor de deur. Om ons heen komen de knoppen uit en wordt het gras weer groen. Misschien heb je al genoten van de eerste zonnestralen. Om je mentaal en fysiek voor te bereiden op de lente, nodig ik je uit deel te nemen aan deze Feelgood Friday Yin Yoga workshop.
 
Een lekker lange (1.5uur) Yin Yoga les waar we de verdieping opzoeken. Yin Yoga maakt gebruik van de kennis van de Chinese Traditionele Geneeskunde, waarbij de organen verbonden zijn met een van de vijf-elementen. De lentekracht met uitbottende blaadjes uit het jonge hout correspondeert in de 5 elementen visie met het gebied van lever en galblaas. In de les ontdoen we onze meridianen van blokkades, ontgiften we onze organen en vitaliseren we onze energiehuishouding.
 
PRAKTISCHE INFORMATIE
Datum: vrijdag 20 maart 2020
Tijdstip: 19.30-21.00u
Locatie: Yoga met LEF! Rusthoflaan 56 Rotterdam
gratis parkeren na 18u en in het weekend
Docent: Monique van Driel
Kosten: €15,-
Aanmelden graag via mail: info@yogametlef.nl of via het inschrijfformulier op de website.
 
Let op: je aanmelding is compleet door €10,- aan te betalen en te storten op rekeningnummer: NL77 ASNB 0781 2720 17 t.n.v. Yoga met LEF!. Bij verhindering minimaal 48 uur van te voren doorgeven om voor restitutie van de aanbetaling in aanmerking te komen.