Feelgood Friday – Happy Handstand Anusara Yoga workshop


Event Details

  • Date:
  • Categories:

Wat? Nee, dat kan ik niet hoor. Dat durf ik echt niet. Nee, mij niet gezien, ik ga het niet eens proberen. Lukt toch niet. Ken je die stemmetjes die bij een nieuwe activiteit meteen van zich laten horen?

Bekijk de wereld eens van een andere kant. In deze Feelgood Friday zetten we de boel op zijn kop. We bekijken onze belemmerende gedachten en gaan ze omdenken. Net als Pippi Langkous zeg je dan tegen jezelf: ‘oh, ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan!’

Door het toepassen van de universele uitlijningsprincipes vanuit de Anusara® Yoga en een gedegen opbouw in de les werken we naar verschillende omgekeerde houdingen toe, waaronder -misschien wel- de handstand. Nee, nee, laat de belemmerende gedachten achterwege, echt, je bent de eerste niet die uiteindelijk met een grote lach op het gezicht zijn voeten weer op de aarde zet.

Ga jij de uitdaging aan?

PRAKTISCHE INFO:
Datum: vrijdagavond 19 juni 2020
Tijd: 19.30-21.00u
Docent: Monique van Driel
Locatie: Yoga met LEF! Rusthoflaan 56, Rotterdam
Investering: €15,- p.p.
Aanmelden: via het inschrijfformulier op de website of email: info@yogametlef.nl

Let op: je aanmelding is compleet door €10,- aan te betalen en te storten op rekeningnummer: NL77 ASNB 0781 2720 17 t.n.v. Yoga met LEF!. Bij verhindering minimaal 48 uur van te voren doorgeven om voor restitutie van de aanbetaling in aanmerking te komen.